Samen sterker,
samen succesvol

Partners

Reijm & Zn Komkommerkwekerij B.V. heeft zich inmiddels bewezen als een no-nonsense leverancier, die altijd waarmaakt wat afgesproken wordt. Partnerships zijn voor ons van essentieel belang, om zo de bedrijfsvoering na te blijven streven die wij voor ogen hebben. We zetten dan ook in op langdurige relaties met opdrachtgevers.

Zo leveren wij ons product al jaren en tot wederzijds goedvinden aan Bakker Barendrecht, de groente inkoper van Albert Heijn.

Samenwerken voor groei en succes

Onze partners

Ons bedrijf is groeiende en deze groei willen we de komende jaren gestaag voortzetten.
Dit willen we onder meer bereiken door constant innovatief te zijn en te werken. Zodoende zijn we altijd koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord telen. Wij streven in al onze werkzaamheden naar de inzet van een optimale combinatie van vakkundige medewerkers als ook partners en een grote flexibiliteit in aanpak.

Oxin Growers

Eigen. Wijs. Samen.

Oxin Growers is één van de vijf grootste telersverenigingen in Nederland, die samen de Federatie Vruchtgroenteorganisaties (FVO) hebben opgericht. FVO is zich zeer bewust van de opgave van de sector bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem. Daar koploper in te zijn, is een van de belangrijkste doelstellingen van FVO.

Albert Heijn

Supermarktketen

Albert Heijn is een vooraanstaande Nederlandse supermarktketen met een breed assortiment boodschappen, huishoudelijke artikelen en verse producten. Het bedrijf is opgericht in 1887 en staat bekend om zijn gemak, kwaliteit en een gevarieerde productselectie en bedient klanten in heel Nederland.

Bakker Barendrecht

Greenyard Group

Bakker is onderdeel van Greenyard, globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten. Bakker heeft divisies in Nederland, Tsjechië en België. We zijn trots op het succes van onze klanten! We hebben een bijzonder 60-jarig partnerschap met Albert Heijn en we werken al decennialang samen met ons telersnetwerk Holland Crop. 

Interesse of vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen? Of heeft u interesse om bij ons te komen werken? Dan horen wij dat graag! Neem dus vooral contact met ons op via onderstaande button.